gyermekgyógyász tanácsai

A gyermekgyógyász tanácsai őszre

Láz, száraz köhögés, torokfájás, hasi görcsök, nehézlégzés, szűnni nem akaró köhögés, kiütések a gyermek bőrén… Szeptember közepétől a hét minden napján rendel általános gyermekgyógyász szakorvos, magán gyermekorvosi ellátás keretében, előre egyeztetett időpontban, a Bokor utcai intézetünk új, földszinti rendelőiben. Csecsemő- és gyermekgyógyászaink: dr. Badura Virág és dr. Kovács Tibor.

A legmodernebb diagnosztikai eszközökkel, laboratóriumi háttérrel várjuk a kis betegeket.

Tanácsok az őszi időszakra

A bölcsődei, óvodai közösségbe kerülő kisgyermekek immunrendszere jellemzően még nem megfelelően ellenálló a vírusok, baktériumok ellen. Azonban bármilyen furcsa, e vírusok, baktériumok által okozott betegségek az élet ezen szakaszában „edzik” az immunrendszert. Így mire iskolába kerül a gyermek, már lényegesen ellenállóbb a szervezete.

A folyamatról dr. Kovács Tibor csecsemő és gyermekgyógyász, orvos-igazgató az alábbi rövid, tartalmas videóban beszél részletesen. Érdemes meghallgatni a tanácsokat!

Intézetünk éves kártyái (Arany- és Platinakártya pedig – különösen 0-7 éves korig – praktikus megoldást jelenthetnek a családnak, hiszen a csecsemőkori kötelező védőoltások és szűrések elvégzése, a fejlődéskövetés, a betegségek figyelemmel kísérése, majd később, ha közösségbe kerül a gyermek, a megbetegedések gyógyítása is a legnagyobb gonddal, figyelemmel, előre megbeszélt időben, számos kedvezménnyel és ingyenes vizsgálattal kiegészülve történik.

Az alábbi rövid videókban két anyuka meséli el a saját élményeiket.

Nézze meg rövid történetüket!

Kedvezmények ARANYKÁRTYA esetén:

 • A havi díja kedvezőbb, mint egy szakorvosi vizit ára! (Éves vagy féléves díjfizetés esetén az Aranykártya havi díja 900,- Ft; éves díja: 142.800,- Ft)
 • Előzetesen egyeztetett időpontalapján, várakozás nélkül, általános gyermekgyógyászati ellátás, korlátlan számban
 • Non-stop csecsemő- és gyermekgyógyászati telefonos elérhetőség és szakmai tanácsadás.
 • Külön fenntartott helyek minden szakrendelésre a lehető legközelebbi időpontokra.
 • magán szakrendelések térítésmentesen vehetők igénybe a magánellátást végző specialisták, szakorvosok javaslatára. (A pszichiátriaipszichológiaiés bőrgyógyászati sorozatkezeléseknél az első konzultációt és az azt követő kontrollvizsgálatot díjmenetesen, a további vizsgálatokat 50%-os kedvezménnyel biztosítjuk.)
 • A szakorvosi konzultációhoz kapcsolódó kiegészítő vizsgálatok (pl.  ultrahang-vizsgálatPrick-teszt,légzésfunkciós vizsgálatok, stb.) kedvezményes, 50%-os áron vehetők igénybe.
 • Szükség esetén életmódbeli, táplálkozási (dietetikai) tanácsadásra is van lehetőség.
 • Labor– és röntgendiagnosztikai vizsgálatok külön térítésért.
 • Ingyenes akut gyermekgyógyászati betegellátás a gyermek otthonában– havonta egy alkalommal,  orvosilag indokolt esetekben, Budapesten és vonzáskörzetében.
 • Testvérkedvezmény érvényesíthető!
 • 20% adó-visszatérítés egyéni befizetés után:
  Egészségpénztár tagjaként jogosult minden forint után, amit egyénileg fizet be, 20% adó-visszaigénylésre (évi maximum 150 000 Ft-ig, az adóévben levont szja előleg erejéig).

TOVÁBBI RÉSZLETEK ITT OLVASHATÓAK: https://svabhegy.eu/arany-kartya/

Részletes telefonos tájékoztatás: +36 20 7797354

Bejelentkezés rendelésre: + 36 1 44 33 200

Svábhegyi Gyermekgyógyintézet

Bejelentkezés online: https://svabhegy.eu/kapcsolat/
Cím: 1037 Budapest, Bokor u. 17-21.

Amennyiben érdekesnek találta ezt az oldalt, kérjük, ossza meg ismerőseivel, hogy ha kell, számukra is segítséget nyújthassunk!

TETSZIK, MEGOSZTOM MÁSOKKAL IS!

 

Honlapunk cookie-kat használ a látogatói igény maximális kiszolgálása érdekében. Az oldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát ezen a webhelyen.
0

Kosár

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH