A Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjra jelölték Dr. Kovács Tibort

Dr. Kovács Tibort, a Svábhegyi Gyermekgyógyintézet orvosigazgatóját idén jelölték a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjra. Támogassuk mi is szavazatunkkal!

Dr. Kovács Tibor

A Svábhegyi Gyermekgyógyintézet orvosigazgatója több mint tizenöt éves háziorvosi tapasztalattal rendelkezik. A gyermekekkel való kapcsolatteremtés mellett fontosnak tartja, hogy a szülőknek kellő részletességgel magyarázza el a szülőknek a gyermekük betegségével kapcsolatos tudnivalókat.

Az orvosigazgató azt vallja, hogy a szülőnél senki nem ismeri jobban gyermeke reakcióját, ezért arra biztatja a szülőket, hogy erre az alapra támaszkodva ítéljék meg a gyermek állapotát, a gond súlyosságát.

Dr. Kovács Tibor vidám alaptermészete és fiatalos lelkülete megőrzésében sokat számít, hogy munkája során gyermekekkel, a fiatal korosztállyal foglalkozhat. Ez határozza meg a szakmai mindennapokat.

A díjról

Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjat munkájuk elismeréseként olyan orvosoknak adják át, akiket a szakmai zsűri és a páciensek is érdemesnek tartanak arra. A díjra olyan szakembereket lehetett jelölni, akik a mindennapi orvosi munkájuk során olyan elhivatottsággal praktizálnak, melyben rendkívüli odaadással, tudományos igényességgel és humanitárius szemlélettel segítenek a hozzájuk fordulókon.

Hogyan lehet szavazni?

Ezen az oldalon az Orvos keresése mezőbe írjuk be: Kovács Tibor, és válasszuk ki a legördülő menüben a nevet.

Írjuk be az emailcímünket, pipáljuk ki, hogy elfogadjuk az Adatvédelmi tájékoztatót és az adatkezelést (első két rubrika), pipáljuk ki „Nem vagyok robot” előtti négyzetet, és nyomjunk a SZAVAZOK gombra.

Ezt követően a megadott email címre küldött levélben található linkre kattintva lesz érvényes a szavazás.

Szavazni március 16-án éjfélig lehet.

Köszönjük a bizalmat!

Amennyiben érdekesnek találta ezt az oldalt, kérjük, ossza meg ismerőseivel, hogy ha kell, számukra is segítséget nyújthassunk!

TETSZIK, MEGOSZTOM MÁSOKKAL IS!

Honlapunk cookie-kat használ a látogatói igény maximális kiszolgálása érdekében. Az oldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát ezen a webhelyen.
0

Kosár

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH