Április 27. szombat: rendkívüli rendelési nap

Április 27. szombat: rendkívüli rendelési nap

Igen különleges nap lesz Intézetünk életében az április 27-ei szombat. Hagyományainktól eltérően ugyanis nem csupán allergológiai/pulmonológiai rendelést tartunk. Szemészeti és ultrahang diagnosztikai vizsgálatokra is be lehet jelentkezni erre a napra 8.00-12:00 közötti időpontokra – várakozás nélkül.

Szombati rendeléseinkben nemcsak az a különleges, hogy hétvégén, TB finanszírozott rendelésen csecsemő – és gyermekgyógyász, gyemekpulmonológiai szakorvosok várják a gyermekeket, hanem az is, hogy nincsenek sokan a rendelőben egyszerre, szombat lévén mi szülők sem rohanunk a munkánk vagy a családunk után, és a már régebb óta aktuális, a gyermek állapotát tisztázó kérdéseinkre kaphatunk megnyugtató és/vagy szakmailag hiteles válaszokat. Nem érdemes tehát kihagyni a lehetőséget!

TB finanszírozott rendelés keretében gyermekpulmonológiai/allergológiai vizsgálatokra lehet bejelentkezni dr. Farkas Márta, illetve dr. Marsi – Molnár Barbara rendelésére.

Istvánfi Kinga szemész a 14 éves kor feletti gyermekeket, valamint a felnőtteket, szülőket, nagyszülőket várja szeretettel. Érdemes családi délelőttként készülni erre a napra!

A gyermekek hasfájásos, puffadásos, bőr alatti elváltozásos tüneteinek ultrahangos vizsgálatához, hat hetes csecsemők szintén UH készülékkel végzett csípőszűréséhez ennél nyugalmasabb délelőttöt ki sem lehetne találni. Dr. Daoud Salim radiológus főorvos várja szeretettel a kis pácienseket.

Bejelentkezés: +36 1 44 33 200, vagy online, közvetlenül az orvoshoz: https://svabhegy.eu/oep/regisztracio-bejelentkezes-idopont-foglalashoz/

Szeretettel várjuk Önöket rendeléseinken!

Bejelentkezés rendelésre: + 36 1 44 33 200

Svábhegyi Gyermekgyógyintézet

Bejelentkezés online: https://svabhegy.eu/kapcsolat/
Cím: 1037 Budapest, Bokor u. 17-21.

Amennyiben érdekesnek találta ezt az oldalt, kérjük, ossza meg ismerőseivel, hogy ha kell, számukra is segítséget nyújthassunk!

TETSZIK, MEGOSZTOM MÁSOKKAL IS!

 

0

Kosár

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH