Aranykártya karácsonyra!

A Svábhegyi Gyermekgyógyintézet Arany– és Platinakártya csomagjai a kisgyermekes családok mindennapjait igyekszik segíteni. Tökéletes választás, a teljes körű gyors, elérhető és figyelmes magán gyermekorvosláshoz. Bokor utcai rendelőnkben a hét minden napján rendelnek gyermekorvosaink, akik az azonnali gyógyítás mellett tovább segítik a beteget a 28 különböző szakterület közül (például fül – orr – gégészet, ultrahang, kardiológia, ortopédia stb.) ahhoz a specialistához, amelyre a gyermeknek szüksége lehet.

Ne álljon sorba a lázas gyermekkel! Aranykártya csomag házhoz hívható gyermekorvosi szolgáltatással, Platinakártya csomag: magánrendelés keretében folyamatos gyermekorvosi elérhetőség, biztonság és tanácsadás napi 24 órában.

Az éves Arany vagy Platinakártya tagsággal egész évben magas színvonalon, megfelelő idő és figyelem ráfordításával, türelmes, gondos gyermekorvosok segítik gyermeke gyógyulását.

Aranykártya esetén:

  • A havi díja kedvezőbb, mint egy szakorvosi vizit ára!
  • Korlátlan számban, várakozás nélkül, előzetesen egyeztetett időpont alapján,  általános gyermekgyógyászati ellátás  a Bokor utcai rendelőnkben.
  • Non-stop csecsemő- és gyermekgyógyászati telefonos elérhetőség és szakmai tanácsadás.
  • 24 órában elérhető gyermekorvos Budapesten és vonzáskörzetében (25 km*).
  • Egyes szakorvosi, illetve kiegészítő vizsgálatokat 50%-os kedvezménnyel biztosítunk.

A kedvezmények és igénybe vehető szolgáltatások felsorolása nem teljes körű, a részletekért érdeklődjön telefonon a 06 20 779 73 54-es telefonszámon! Szeretettel várjuk hívását!

A kártya 19 különböző egészségpénztáron keresztül is fizethető, adó visszaigénylésének lehetőségével!

További részletekért kérjük, tekintse meg weboldalunkon az erről szóló információkat, kérjen tájékoztatást kollégáinktól. Éljen a lehetőséggel! A pontos információ további segítséget nyújthat a döntésben. Mi nemcsak a gyermekről, de az egész család egészséggel teli nyugalmáról is gondoskodunk!

E-mail: gondoskodas@svabhegy.eu

Szeretettel várjuk érdeklődését! Tekintse meg két rövid videónkat, amelyben két anyuka meséli el, miért választották az ARANYKÁRTYÁT intézetünkben:


Dr. Kovács Tibor gyermekorvos, orvos-igazgató ajánlása a PLATINAKÁRTYÁHOZ:


MI TÖRTÉNIK, HA KISGYERMEKES SZÜLŐKÉNT ARANYKÁRTYÁNK VAN A SVÁBHEGYI GYERMEKGYÓGYINTÉZETBEN? A VÁLASZT A VIDEÓ REJTI – ÉRDEMES MEGNÉZNI!

 

Bejelentkezés rendelésre: + 36 1 44 33 200

Bejelentkezés online: https://svabhegy.eu/kapcsolat/
Cím: 1037 Budapest, Bokor u. 17-21.

Amennyiben érdekesnek találta ezt az oldalt, kérjük, ossza meg ismerőseivel, hogy ha kell, számukra is segítséget nyújthassunk!

TETSZIK, MEGOSZTOM MÁSOKKAL IS!

 

 

Honlapunk cookie-kat használ a látogatói igény maximális kiszolgálása érdekében. Az oldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát ezen a webhelyen.
0

Kosár

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH