BABAKÁRTYA – kapcsolatban a gyermekorvossal

Új, évente hosszabbítható, kedvezményeket tartalmazó kártyánk kifejezetten újszülötteknek, csecsemő- és kisdedkorú babáknak!

Ne álljon sorba a lázas gyermekkel! Magánrendelés keretében folyamatos gyermekorvos elérhetőség a nap 24 órájában!

„Ez egy biztonsági háló alattunk…” „Gyorsan kapunk időpontot, és nem kell hosszan várakoznunk a rendelőben sem.”   – mondja videónkban Adél anyukája, Eszter.

Arany –és Platinakártyás pácienseink már megszokhatták: ügyfélkártyáink lehetőséget biztosítanak arra, hogy napi kapcsolatot tarthassanak fenn gyermekrendelőnkkel, ha szükséges. Amellett, hogy a velük közvetlen konzultáló, a bejelentkezéseket koordináló kollégánk személyesen intézi a gyermek minél gyorsabb ellátását napközben, éjszaka és hétvégén, illetve ünnepnapokon, 24 órában házhoz hívható gyermekorvosaink segítenek visszanyerni az egészséget Budapesten és vonzáskörzetében. Szülőként tudjuk, hogy a láz, a középfülgyulladás, a hasfájós betegségek vagy a kiütések soha nem jönnek „jó időben”. Ezen betegségeknek nincs éjszaka, vasárnap vagy karácsony…..

A BABAKÁRTYA olyan új ügyfélkártyánk, amelyet kifejezetten újszülött és csecsemőkorú gyermekes szülők számára készítettünk. Így a kórházból hazatérve, különösebb utánajárás nélkül mehet az otthonukba gyermekorvos. Nemcsak figyelemmel kísérjük a gyermek megfelelő fejlődését, nemcsak tanácsokkal látjuk el a szülőket és nemcsak abban segítünk, hogy a kötelező és ajánlott védőoltásokat megkapja a gyermek, hanem abban is, hogy ha kell, akkor megfelelő szakorvossal is konzultálhassanak. UH készülék segítségével vizsgáljuk meg 6 hetes korban a csípőket, kutacson keresztül a központi idegrendszert, valamint a babapocakot. Szükség esetén kedvezményes áron biztosított kiegészítő diagnosztikus vizsgálatokkal, akár érzéstelenítés mellett végzett vérvétellel járó laborvizsgálatokkal biztosítjuk a pontos diagnózist, és gondos kontrollokkal követjük a gyermeket a teljes gyógyulásig.

A későbbi életkorban is igen hasznos Aranykártyás előnyök egytől egyig bele lettek építve a BABAKÁRTYA szolgáltatásaiba, így például:

 • Ingyenes akut gyermekgyógyászati betegellátás a gyermek otthonában – havonta egy alkalommal – orvosilag indokolt esetekben –, Budapesten és vonzáskörzetében*. (Budapest területén kívül +100 Ft/km kiszállási díj oda-vissza). Minden nem akut (kényelmi), vagy a havi egy alkalmon felüli, betegellátás a gyermek otthonában, kedvezményesen, 18.000 Ft – ért vehető igénybe.
 • Várakozás nélkül, előzetesen kiemelt ügyfél kapcsolattartó kollégánkkal egyeztetett időpont alapján általános gyermekgyógyászati ellátás korlátlan számban a Bokor utcai rendelőnkben.
 • Külön fenntartott helyek minden szakrendelésre a lehető legközelebbi időpontokra.
 • Non-stop csecsemő- és gyermekgyógyászati telefonos elérhetőség és szakmai tanácsadás.
 • Orvosilag indokolt esetben (az alapellátó kezelőorvos javaslata alapján), a Svábhegy Plusz Kft. bármely szakterületén nyújtott orvosi konzultáció havi 1 alkalommal térítésmentes.
 • A szakorvosi konzultációhoz kapcsolódó kiegészítő vizsgálatok (pl.  ultrahang-vizsgálat, Prick-teszt, hallásvizsgálat, stb.) kedvezményes, 50%-os áron.
 • Igény esetén oltási, életmódbeli, táplálkozási (dietetikai) tanácsadás a gyermek részére.
 • Laborvizsgálatok külön térítésért.
 • Receptírás díjmentesen.
 • A Babakártya havi díja 20.000 Ft (évi 240.000 Ft, amely fél éves részletekben is és egészségpénztárakon keresztül is fizethető!).
 • További információk: +36 20 779 73 54

A kedvezményekről és igénybe vehető szolgáltatásokról illetve a kártyával kapcsolatban felvetődő kérdésekről a 06 20 779 73 54-es telefonszámon lehet érdeklődni telefonon. Ügyfélkártyás pácienseink segítője, Bertalanffy Gyöngyvér kolléganőnk. Szeretettel várjuk hívását!

* Budapest és vonzáskörzetében ügyfélkártyás rendszerben folyamatos, 24 órás orvosi ellátás a következő településeken:

Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csömör, Diósd, Dunaharaszti, Dunakeszi, Ecser, Érd, Fót, Gyál, Halásztelek, Kerepes, Kistarcsa, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Pécel, Pilisborosjenő, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Pomáz, Remeteszőlős, Solymár, Szentendre, Szigetszentmárton, Szigetszentmiklós, Törökbálint, Üröm, Vecsés.

„Ez egy biztonsági háló alattunk.” – mondja videónkban két kisfiú anyukájaként Helga is, akinek mindkét gyermekét ügyfélkártyás rendszerünkben látjuk el. Több gyermek esetében TESTVÉRKEDVEZMÉNY ÉRVÉNYESÍTHETŐ, vagyis a második kártya 10% kedvezménnyel váltható ki. Részletes telefonos tájékoztatás: +36 20 7797354

NE ÁLLJON TEHÁT SORBA A LÁZAS GYERMEKKEL!

Az éves BABA, Arany vagy Platinakártya 19 különböző egészségpénztáron keresztül is fizethető. (Adó visszaigénylésének lehetőségével!)

Tájékozódhat e-mailen is: gondoskodas@svabhegy.eu

Svábhegyi Gyermekgyógyintézet

Bejelentkezés online: https://svabhegy.eu/kapcsolat/
Cím: 1037 Budapest, Bokor u. 17-21.

Amennyiben érdekesnek találta ezt az oldalt, kérjük, ossza meg ismerőseivel, hogy ha kell, számukra is segítséget nyújthassunk!

TETSZIK, MEGOSZTOM MÁSOKKAL IS!

 

Honlapunk cookie-kat használ a látogatói igény maximális kiszolgálása érdekében. Az oldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát ezen a webhelyen.
0

Kosár

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH