dr. Kiss Imre gy.sebész rendelési ideje kibővül!

Kedves Anyukák, Apukák!

dr-kiss-imreDr. Kiss Imre gyermeksebész rendelési ideje kibővül, így a heti, hétfő délutáni rendelés mellett kéthetente, szerdánként is lesznek szabad időpontok sebészeti tanácsadásra. A heti, hétfői időpontok nagyon gyorsan beteltek, így a szülői igényeknek megfelelően bővítettük a rendelést.

Minden olyan esetben indokolt szakorvosi konzultációt kérni, ha észrevesszük, hogy a gyermek bizonyos testtájéka érzékeny, esetleg fájdalmai vannak, vagy fájdalommentes ugyan a terület, de korábban nem tapasztalt csomó, bőrkinövés, nedvedző vagy száraz elváltozás (pl. sipoly) esetleg nagyobb festékes anyagjegy, vagy egyéb bőrelváltozás jelenik meg a gyermeken.

Forduljunk akkor is gyermeksebészhez, ha gond jelentkezik csecsemőknél illetve későbbi életkorban köldök, a fityma, a herék vagy a szemérem tájékán.

Intézetünkben a gyermeksebészeti konzultáció során az észlelt elváltozás és a javasolt kezelés figyelemmel kísérése történik, valamint lehetőség van kisebb beavatkozásra is. Lényeges, hogy a szülők a gyermeksebésszel megbeszélve döntsenek a gyermeket érintő szükséges műtéti beavatkozásról.

A sebészeti tanácsadást igénylő gyermekbetegségek és elváltozások részletes leírása a linkre kattintva érhető el: (https://svabhegy.eu/sebeszeti-tanacsadas/

Bejelentkezés rendelésre: + 36 1 44 33 200

Svábhegyi Gyermekgyógyintézet

Bejelentkezés online: https://svabhegy.eu/kapcsolat/
Cím: 1037 Budapest, Bokor u. 17-21.

Amennyiben érdekesnek találta ezt az oldalt, kérjük, ossza meg ismerőseivel, hogy ha kell, számukra is segítséget nyújthassunk!

TETSZIK, MEGOSZTOM MÁSOKKAL IS!

 

Honlapunk cookie-kat használ a látogatói igény maximális kiszolgálása érdekében. Az oldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát ezen a webhelyen.
0

Kosár

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH