Dr. Kovács Tibor

gyerekorvos
Magánrendelési ideje
  • 16:30 - 17:30

ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS

  • kényelmesen, várakozás nélkül
  • bármikor, akár hétvégén is
  • orvosa rendeléseit hetekre előre láthatja
  • leleteit visszamenőleg is megtekintheti
  • időpontfoglalását saját maga is változtathatja
  • emlékeztető e-mail a foglalt időpont előtt
  • érkezéskor a bejelentkezés csupán egy perc

dr. Kovács Tibor

Csecsemő- és gyermekgyógyász, több mint tizenöt éves háziorvosi tapasztalattal: hasfájás, vírusos és bakteriális eredetű betegségek, lázas gyermek, akut betegségek ellátása, kezelése, gyógyítása. A Svábhegyi Gyermekgyógyintézet orvosigazgatója.

ONLINE VIZIT / TÁVKONZULTÁCIÓ: IGEN
Dr. Kovács Tibor rendelése elérhető online is.

Egyetemi tanulmányai során egyértelművé vált számára, hogy a gyermekgyógyászat az a terület, ahol orvosként a legtöbbet nyújthatja. Sosem jelentett gondot számára a kapcsolatteremtés a gyermekekkel. Ugyanakkor fontosnak tartja, hogy a betegellátás során kellő részletességgel elmagyarázza a szülőknek: miben áll gyermekük betegségének jellege, mennyi ideig szükséges a javasolt kezelés, és mire számíthatnak annak lefolyása során.

Azt vallja, hogy a szülőknél senki nem ismeri jobban a saját gyermekeik reakcióit. Ezért igyekszik erősíteni bennük azt a tudatot, hogy támaszkodjanak erre az alapra, amikor meg kell ítélniük gyermekük betegsége során a kialakult állapot, gond súlyosságát.

Medikus évei végén pályaválasztását erősen meghatározta az az élmény, amikor a kórházi gyakorlat alatt világossá vált számára: a legidősebb korosztály kezelése során a klasszikus gyógyítási élmény sikerei sajnos behatároltabbak. Ezért fordult a gyermekgyógyászat felé. Ezt a döntést azóta sem bánta meg. Hiszen – ahogy vallja – a fiatalos lelkület és vidám alaptermészet megőrzésében sokat számít, hogy munkája során a gyermekekkel, a fiatal korosztállyal foglalkozhat.

Ez az az élmény, amely meghatározza a szakmai mindennapokat.

 

ONLINE ÁLTALÁNOS GYERMEKGYÓGYÁSZATI RENDELÉS, TÁVKONZULTÁCIÓonline rendelés, távkonzultáció

Kérjük, elsőként ügyfélszolgálatunkat hívják időpont-egyeztetés végett a 06 1 44 33 200-as telefonszámon. Ügyfélszolgálatunk 8:00 – 18:00 óráig hívható.

Online rendelés menete >>

MUNKAHELYEK

2014- Svábhegyi Gyermekgyógyintézet – orvosigazgató
2001-  Dunabogdány Gyermekorvosi Rendelő – házi gyermekorvos
1991-1992 Országos Mentőszolgálat bicskei telephelye – medikus mentőtiszt
1992-1997 Törökbálint Tüdőgyógyintézet Gyermekpulmonológiai- és Bronchológiai Osztály,                        Semmelweis Egyetem I. sz. Gyermekklinika – szakorvos-jelölt
1997-2001 Sülysáp Gyermekorvosi Rendelő – házi gyermekorvos

TANULMÁNYOK

1992 Általános orvos, Semmelweis Egyetem ÁOK
1997 Csecsemő-és gyermekgyógyászat szakvizsga, Semmelweis Egyetem

Honlapunk cookie-kat használ a látogatói igény maximális kiszolgálása érdekében. Az oldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát ezen a webhelyen.
0

Kosár

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH