egészséghős

Egészséghősnek jelöltük: dr. Benyó Gábor

MINDEN SZAVAZAT SZÁMÍT! Egészséghősnek jelöltük dr. Benyó Gábor gyermek hematológus-onkológust, aki odaadóan gyógyítja a vérképzőszervi betegségekkel, gyakran az életükért küzdő gyermekeket.

Szavazzunk, hogy Ő lehessen idén az Egészséghős orvos kategóriában!

A gyermekek onkológiai betegségeinek, a vérképzési zavarokkal küzdő gyermekek gyógyítása különös tudást és empátiát igénylő orvosi feladat, hiszen nemcsak a gyermeket, a szülőket is éppúgy gondozni kell, napról napra tájékoztatni, tartani bennük a hitet, és maximálisan segíteni a nehéz helyzetekben.

Benyó doktor a Svábhegyi Gyermekgyógyintézet jelöltjeként indult a Házipatika.com szervezésében indult Egészséghősök pályázaton.

A szavazás itt érhető el >>>

Dr. Benyó Gábor gyermek onkológus, hematológus szakorvosként a gyermekek vérképzési zavaraival, annak daganatos betegségeivel foglalkozik. Embert próbáló feladat szinte nap mint nap pici gyermekek életéért küzdeni, látni fiatal életek elmúlását, s a Hospice Házban méltó körülményeket teremteni éltük utolsó szakaszára, ahol a szeretteikkel lehetnek. Benyó doktor elképesztő erővel és hittel végzi orvosi hivatását. Maximális humánummal segíti a szülőket is, számára nincs nappal – és éjfél, ha a szülő aggódik, bármikor utoléri, visszahívja, fáradhatatlanul válaszol az e-mailekre, részletesen segítve, vezetve a szülőt a gyermekkel kapcsolatos diagnózis feldolgozásához.

És közben gyógyít! Diagnosztizál, kezel, és minden alkalommal őszintén örül a hozzátartozókkal együtt, amikor egy gyermek meggyógyul. Nagy szeretettel, hittel, empátiával és tudással fogadja a Svábhegyi Gyermekgyógyintézetben is a gyermekeket, legyen az egy egyszerűnek látszó hajhullás, vagy egy már meglevő, pozitív diagnózissal kapcsolatos szakvélemény kérése. Végigvezeti a családot a kivizsgálástól a remélhető gyógyulásig.

“EMBER, a szó legnemesebb értelmében, és ORVOS, aki soha nem hagyná el esküvel erősített hippokratészi utat.”

Dr. Benyó Gábor


https://hospice.hu/az-egyesulet/benyo-gabor

SVÁBHEGYI GYERMEKGYÓGYINTÉZET

Cím: 1037 Budapest, Bokor u. 17-21. II. emelet
Telefon: +36 1 44 33 200
Fax: +36 1 395 8363  
Email: maganrendeles@svabhegy.eu

SVÁBHEGYI GYERMEKGYÓGYINTÉZET
+36 1 395 4922
1037 BUDAPEST, BOKOR U. 17-21. II. EMELET

Amennyiben érdekesnek találta ezt az oldalt, kérjük, ossza meg ismerőseivel, hogy ha kell, számukra is segítséget nyújthassunk!

TETSZIK, MEGOSZTOM MÁSOKKAL IS!

 

Honlapunk cookie-kat használ a látogatói igény maximális kiszolgálása érdekében. Az oldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát ezen a webhelyen.
0

Kosár

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH