Egészséghősünk, Dr. Benyó Gábor

A Házipatika.com szakmai zsűrije Dr. Benyó Gábor gyermekorvos, hematológus, onkológus főorvost választotta Orvos kategóriában Egészséghősnek. Szívből gratulálunk, nagyon örülünk, hogy a Svábhegyi Gyermekgyógyintézeté lehetett ez a megtiszteltetés, hogy Benyó doktor úr a mi jelöltünkként indulhatott ezen a megmérettetésen.

A Svábhegyi Gyermekgyógyintézetben több mint hat éve gondozza tovább a vér- és a vérképzőszervi betegségek, vérszegénység problémáival küzdő gyermekeket Dr. Benyó Gábor hematológus. Klinikai onkológusként, gyermekgyógyászként a legnagyobb ismeretekkel rendelkezik ezen a különös figyelmet igénylő területen.

Embert próbáló feladat szinte nap mint nap pici gyermekek életéért küzdeni, látni fiatal életek elmúlását, s a Hospice Házban méltó körülményeket teremteni éltük utolsó szakaszára, ahol a szeretteikkel lehetnek. A gyermekek kezelése mellet ugyanakkor nagy feladat, hogy a szülőkben is tartani kell a lelket, hiszen a végsőkig hinni kell abban, hogy a gyermek meggyógyul. Benyó doktor ezt az empatikus feladatát elképesztő erővel és hittel végzi. Ezért a fáradhatatlan, éjjel-nappali szolgálatot jelentő munkájáért jutalmazta a zsűri az Egészséghős Orvos kategória első helyezésével.

Dr. Benyó Gábor több mint tizenöt éves szakmai, kórházi tapasztalattal diagnosztizál, kezel és gyógyít, mindemellett folyamatosan adja át tudását a fiatalabb generáció orvosainak. Oktat a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen, speciális gyakorlati oktatója a gyermek hematológia és onkológia területének.

Dr. Benyó Gábor a Tábitha Gyermekhospice Ház orvosigazgatója, valamint a Svábhegyi Gyermekgyógyintézet gyermek hematológus specialistája.

Még egyszer gratulálunk!

egészséghős

Svábhegyi Gyermekgyógyintézet

Cím: 1037 Budapest, Bokor u. 17-21.

Amennyiben érdekesnek találta ezt az oldalt, kérjük, ossza meg ismerőseivel, hogy ha kell, számukra is segítséget nyújthassunk!

TETSZIK, MEGOSZTOM MÁSOKKAL IS!

Honlapunk cookie-kat használ a látogatói igény maximális kiszolgálása érdekében. Az oldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát ezen a webhelyen.
0

Kosár

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH