Endokrinológiai szakrendelés gyermekek és felnőttek részére

Endokrinológusaink, Dr. Blatniczky László és dr. Tobisch Borbála a gyermekek, dr. Rencz Rita pedig a felnőttek  – pajzsmirigy, hormon, hajhullás és egyéb más tünetek –  kivizsgálását végzi sok-sok éves kórházi tapasztalattal, speciális szaktudással.

Dr. Rencz Rita belgyógyász – endokrinológus szakorvos évtizedes gyakorlattal vezeti végig a felnőtt betegeket a tünetektől a kivizsgálásokon át a kezelésekig és a megoldásig. Speciálisan figyel a meddőség endokrin hátterének kivizsgálására, az inzulinrezisztencia, a pajzsmirigy gondok hormon problémák, hízékonyság, hajhullási tünetek mögött fellelhető okok vizsgálataira. Intézetünkben az ultrahang (pajzsmirigy) vizsgálat, valamint a teljes labordiagnosztikai háttér rendelkezésre áll a komplex kivizsgáláshoz.

Gyermekek kivizsgálást végző diabetológus – endokrinológus specialistánk Dr. Blatniczky László, a gyermekkori cukorbetegség, a gyermekkori elhízás specialistája. Hozzá érdemes fordulni akkor is, ha a gyermek nem növekszik megfelelően, vagy súlya elmarad a kortársaitól. A gyermekkori pajzsmirigy problémák serdülő korban jelentkeznek leggyakrabban. A legfontosabb, hogy a pontos diagnózis felállítása után a legjobb kezelést kapja a gyermek.

Dr. Tobisch Borbála kórházi háttérrel szerzett szaktudásával, az endokrinológiai és diabetes gondokkal küzdő kis páciensek a legjobb kezekbe kerülnek. A gyermekkori hajhullás, növekedésbeli lemaradás, túlzott szőrnövekedés, korai vagy késő serdülés, a túlzott testsúly növekedés vagy épp fogyás mind-mind tünetei lehetnek a szervezet hormonális gondjainak.

Gondoskodással, figyelemmel várjuk a gyermekeket és a felnőtteket rendeléseinken!

IDŐPONT EGYEZTETÉS RENDELÉSEINKRE: +36 1 44 33 200

Bejelentkezés online időpont foglalási rendszerünk segítségével gyorsan, közvetlenül a választott orvoshoz, várakozás nélkül, akár hétvégén vagy ünnepnapokon is az alábbi linken:
https://svabhegy.eu/oep/regisztracio-bejelentkezes-idopont-foglalashoz/

SVÁBHEGYI GYERMEKGYÓGYINTÉZET

Cím: 1037 Budapest, Bokor u. 17-21. II. emelet
Telefon: +36 1 44 33 200
Fax: +36 1 395 8363  
Email: maganrendeles@svabhegy.eu

Amennyiben érdekesnek találta ezt az oldalt, kérjük, ossza meg ismerőseivel, hogy ha kell, számukra is segítséget nyújthassunk!

TETSZIK, MEGOSZTOM MÁSOKKAL IS!

 

Honlapunk cookie-kat használ a látogatói igény maximális kiszolgálása érdekében. Az oldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát ezen a webhelyen.
0

Kosár

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH