gyermekkardiologia

Gyermekkardiológia

Újszülött- és csecsemőkorban száz gyermekből egynél valamilyen szívfejlődési rendellenesség mutatható ki. A veleszületett szívfejlődési rendellenességek esetében fontos a korai, pontos diagnózis, mert az eltérések lehetnek azonnali beavatkozást igénylők, de olyanok is, amelyeket csak utánkövetni szükséges. Az időben megkezdett kezelés javítja az életminőséget, és jelentős eltérés esetén mentő is lehet.

Szerzett szívbetegségek is kialakulhatnak gyermekeknél: ilyenek például a különböző gyulladásos betegségek, szívizombetegségek, szívritmuszavarok. Ezért fontos része az orvosi vizsgálatnak a szív hallgatózása, gyanú esetén a szakorvosi konzultáció, ismert szívrendellenesség esetében pedig a folyamatos kontroll.

A Svábhegyi Gyermekgyógyintézetben három, kiváló szaktudású csecsemő- és gyermekkardiológus szakorvos várja a kis betegeket, akár szakorvosi vizsgálaton, akár kontrollvizsgálaton, akár tanácsadás keretében. Dr. Környei László kivételes tudást, tapasztalatot szerzett a gyermekkori ritmuszavarok kezelésében, a gyermek katéteres intervenciós beavatkozások elvégzése kapcsán.

Dr. Perjés Zsófia rendelésén is a kivizsgálás vagy kontroll részeként végzett szívultrahang vizsgálat pontosítja a diagnózis felállítását, segíti a betegség folyamatának ellenőrzését.

Környei doktor magánrendelési ideje:
csütörtök 17:00-19:40 között.

Perjés doktornő magánrendelése:
minden második kedden 16:00 -16.40 között.

Bejelentkezés: +36 1 44 33 200, vagy online, közvetlenül az orvoshoz: https://svabhegy.eu/oep/regisztracio-bejelentkezes-idopont-foglalashoz/

Szeretettel várjuk Önöket rendeléseinken!

Bejelentkezés rendelésre: + 36 1 44 33 200

Svábhegyi Gyermekgyógyintézet

Bejelentkezés online: https://svabhegy.eu/kapcsolat/
Cím: 1037 Budapest, Bokor u. 17-21.

Amennyiben érdekesnek találta ezt az oldalt, kérjük, ossza meg ismerőseivel, hogy ha kell, számukra is segítséget nyújthassunk!

TETSZIK, MEGOSZTOM MÁSOKKAL IS!

Honlapunk cookie-kat használ a látogatói igény maximális kiszolgálása érdekében. Az oldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát ezen a webhelyen.
0

Kosár

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH