GYIK - Svábhegyi Gyermekgyógyintézet

GYIK

gyik

Kell fizetni a vizsgálatokért?

Betegeink behívása az előjegyzési időpont alapján történik. Természetesen abban az esetben, ha Intézetünkbe akut ellátást igénylő beteg érkezik, őt soron kívül látjuk el, ezáltal megnőhet a várakozási idő.

A Svábhegyi OAIP Kft. (OEP rendelések) szolgáltatásait Taj kártya és háziorvosi beutaló segítségével vehetik igénybe betegeink, tehát ezért nem kell fizetni. Néhány, OEP által nem finanszírozott, opcionálisan választható költségtérítéses vizsgálatra (FeNo mérés, StrepA- teszt, CRP mérés) azonban ezeken a rendeléseken is van lehetőség.

A Svábhegy Plusz Gyermek-Egészségügyi Központ Kft. (Magánrendelések) szolgáltatása térítéses vizsgálatok. Aktuális díjszabásunkat megtalálja honlapunkon.

Mennyit kell várnunk?

Betegeink behívása az előjegyzési időpont alapján történik. Természetesen abban az esetben, ha Intézetünkbe akut ellátást igénylő beteg érkezik, őt soron kívül látjuk el, ezáltal megnőhet a várakozási idő.

Vérvételre éhgyomorra kell jönni?

Nem mindegyik típusú vérvételre kell éhgyomorra jönni, feltétlenül beszélje meg a kezelőorvosával.

Hol lehet az orvosom által javasolt gyógyászati segédeszközöket beszerezni?

A legtöbb tüdőgyógyászatban alkalmazott segédeszköz patikákban is beszerezhető, megrendelhető, de hozzáférhetőek gyógyászati segédeszközöket árusító üzletekben is.

Kinél kell kérnem az utazási utalványt az útiköltség térítéséhez?

Az utalványt az OEP vizsgálatra érkező betegeink kérhetik háziorvosuktól, a megjelenést ezen igazolja a mi szakorvosunk.

Hol tudok előjegyzési időpontot kérni?

Leggyorsabban és legkönnyebben honlapunkon keresztül tud időpontot kérni a jelentkezés rendelésre menüpont alatt. Természetesen lehetőség van telefonon keresztül is időpont egyeztetésére.

TELEFONSZÁMAINK:

OEP finanszírozott rendelés: +36 1 44 33 200
Magánrendelés: +36 1 44 33 200

Kizárólag gyerekeket lát el az Intézet?

A  Svábhegyi OAIP kizárólag gyerekeket tud fogadni.

Azonban felnőtt betegek OEP finanszírozott (térítésmentes) ellátása is lehetséges, a Péterfy kórházzal együttműködve, az Alsó erdősor u. 7 sz. alatti (régi Erzsébet kórház) allergológiai rendelésén. Időpont foglalás központunkon keresztül, vagy honlapunkon.

Délutánonként a Svábhegy Plusz Egészségügyi Központ egyes rendelésein (allergológia, bőrgyógyászat, ortopédia, pszichológia, idegsebészeti szaktanácsadás) felnőtt betegeket is fogad. Minden esetben kérjen felvilágosítást a bejelentkezés alkalmával.

Bővebb információ »itt«

Online bejelentkezés
[]
1 Step 1
Páciens neve, születési dátuma
Telefonszáma
Az ön lakcíme

A Gyógyintézet eleget tesz és megfelel a Magyarország Alaptörvényében, az EU 679/2016 az Európai Unió Általános Adatvédelmi Rendeletében (GDPR), a 2011. évi CXII. törvényben (az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról) valamint az 1992. évi LXIII. törvényben (a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról) foglalt adatkezelési, adat-felhasználási kötelezettségeknek.

Previous
Next
powered by FormCraft
Elérhetőségeink
  • Cím: 1037 Budapest, Bokor u. 17-21. II. emelet
  • Telefon: +36 1 44 33 200
  • Fax: +36 1 395 8363 
  • Email: gondoskodas@svabhegy.eu
Kövessen bennünket!
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
[]
1 Step 1
Az ön neve
Irányítószámayour full name

A Gyógyintézet eleget tesz és megfelel a Magyarország Alaptörvényében, az EU 679/2016 az Európai Unió Általános Adatvédelmi Rendeletében (GDPR), a 2011. évi CXII. törvényben (az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról) foglalt adatkezelési, adat-felhasználási kötelezettségeknek.

Previous
Next
powered by FormCraft
0

Kosár

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH