Hallójárat-gyulladás - Svábhegyi Gyermekgyógyintézet

Hallójárat-gyulladás

Hallójárat-gyulladás

Leginkább nyáron jellemző a hallójárat-gyulladás. Okozhatja az uszodavíz klóros fertőtlenítése, illetve a meleg miatt a vízben lévő baktériumok.

A halójárat-gyulladás tünete, hogy a gyermek a fülkagyló mozgatására is fájdalmat érez. Oka a gyulladt hallójáratban felgyülemlett, sokszor nagy mennyiségű váladék. Ezért ennek eltávolítása, a gyulladás megszüntetése rendkívül fontos, mert a teljesen beszűkült hallójárat újabb gondot és más típusú veszélyeket rejt.

Ezért időben, lehetőleg azonnal, már az első tünetek jelentkezésekor lássa a gyermeket fül-orr-gégész szakorvos. Érdemes tudni, hogy a gyermek fülébe a fül-orr-gégész orvos lát bele korrektül, megfelelő műszerekkel, ezért kell mindenképpen hozzá fordulni. Intézetünkben a legprecízebb technikai eszközök állnak rendelkezésre a gyermekfül vizsgálatához.

Fül-orr-gégész szakorvosaink

EGYEZTESSEN IDŐPONTOT FÜL-ORR-GÉGÉSZET VIZSGÁLATRA MOST!

[]
1 Step 1
Páciens neve, születési dátuma
Telefonszáma
Az ön lakcíme
Previous
Next
powered by FormCraft
Online bejelentkezés
[]
1 Step 1
Páciens neve, születési dátuma
Telefonszáma
Az ön lakcíme

A Gyógyintézet eleget tesz és megfelel a Magyarország Alaptörvényében, az EU 679/2016 az Európai Unió Általános Adatvédelmi Rendeletében (GDPR), a 2011. évi CXII. törvényben (az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról) valamint az 1992. évi LXIII. törvényben (a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról) foglalt adatkezelési, adat-felhasználási kötelezettségeknek.

Previous
Next
powered by FormCraft
Elérhetőségeink
  • Cím: 1037 Budapest, Bokor u. 17-21. II. emelet
  • Telefon: +36 1 44 33 200
  • Fax: +36 1 395 8363 
  • Email: gondoskodas@svabhegy.eu
Kövessen bennünket!
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
[]
1 Step 1
Az ön neve
Irányítószámayour full name

A Gyógyintézet eleget tesz és megfelel a Magyarország Alaptörvényében, az EU 679/2016 az Európai Unió Általános Adatvédelmi Rendeletében (GDPR), a 2011. évi CXII. törvényben (az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról) foglalt adatkezelési, adat-felhasználási kötelezettségeknek.

Previous
Next
powered by FormCraft
0

Kosár

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH