Ismét 24 órában elérhető házhoz hívható gyermekorvosunk!

A lecsengő járványhelyzet lehetővé tette, hogy 24 órában elérhető, házhoz hívható gyermekorvosaink újra munkába állhatnak. Mostantól ismét éjjel-nappal, hétvégén és ünnepnapon is hívható az ügyeletes gyermekorvos, aki Budapesten és vonzáskörzetében otthonában, kényelmes körülmények között – a megfelelő védőfelszerelésben vizsgálja meg és látja el a beteg gyermeket.

Ha a gyermekünk egészségével gond adódna – akár a hosszú hétvégéken, ünnepnapokon –, csak egy telefonhívás, és a Svábhegyi Gyermekgyógyintézet csecsemő- és gyermekgyógyász orvosa a vonal túlsó végén válaszaival segíti a szülőket addig is, amíg házhoz nem ér, hogy megvizsgálhassa a gyermeket.

A Svábhegyi Gyermekgyógyintézet házhoz hívható gyermekorvosai a gyermekorvosi tapasztalataikon kívül a gyermektüdőgyógyászat illetve a gyermek gasztroenterológia területén is nagy szaktudással rendelkeznek.

24 órás gyermekorvosi szolgálatot az alábbi gyermekorvosaink végeznek:

Dr. Hacsek Gábor csecsemő- és gyermekgyógyász több mint harmincéves tapasztalattal látja el a beteg gyermekeket. És arra is mindig van ideje, hogy a szülőkkel megbeszélje a felmerült problémákat, megnyugtassa őket.

Dr. Kovács Lajos, intézetünk gyermektüdőgyógyász-allergológus főorvosa kiemelkedő tudással diagnosztizálja kezeli és gyógyítja a többi között az asztmát, de a cisztás fibrózis kezelésében is nagy tapasztalatot szerzett. Vizsgálatai során rendkívül alapos és precíz, szakmai tudása mellett emberséggel gyógyítja a kis betegeket.

Dr. Krikovszky Dóra PhD. gyermektüdőgyógyász a légúti megbetegedések specialistája. Három gyermek édesanyjaként úgy kezeli pácienseit, mintha sajátjai lennének.

Házhoz hívható ügyeletes gyermekorvosainkat az alábbi számon érhetik el: +36 20 779 7321

Ha a probléma nem sürgős, szeretettel ajánljuk a Svábhegyi Gyermekgyógyintézet újraindult magán szakrendeléseit is.

Svábhegyi Gyermekgyógyintézet – Doktor24

TETSZIK, MEGOSZTOM MÁSOKKAL IS!

 

Honlapunk cookie-kat használ a látogatói igény maximális kiszolgálása érdekében. Az oldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát ezen a webhelyen.
0

Kosár

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH