online vizit

KORONAVÍRUS: ONLINE VIZIT/TÁVKONZULTÁCIÓ INDUL ORVOSAINKKAL!

Kedves Szülők! / Tisztelt Pácienseink!

Magán gyermekorvosaink gyors összefogásával elindulhatott online vizit/konzultációink, „virtuális rendelőnkben”, az online térben! Az online vizit/ távkonzultáció elsősorban kezelés alatt álló kis pácienseinknek, illetve szüleinek javasoljuk a következő területeken:

allergia, immunológia, tüdőgyógyászat (asztma), általános gyermekgyógyászat, bőrgyógyászat, ADHD online rendelés illetve gyermekpszichológia, fejlődés neurológia, dietetika, gyermekszemészeti tanácsadás, endokrinológia (felnőtt).

A közvetlen online (video) kommunikációs segítséggel a kezelőorvos kontrollálni tudja a betegség állapotát, tanáccsal láthatja el a szülőket, illetve szükség esetén a gyógyszerhasználaton is változtathat.

Online rendelő orvosaink és az erre alkalmas szakterületek listája ITT érhető el.

Időpont egyeztetése a kezelőorvoshoz telefonon: 06 1 44 33 200

Intézetünk IT szakemberei az elmúlt napokban azt igyekeztek megoldani, hogy orvosaink az otthoni eszközeikről biztonságosan elérjék saját orvosi medikai felületüket. Az online (video) konzultációhoz a vonal a beteg- adatvédelmi szempontok szerint védett, az online vizithez előzetes hozzájárulást kérünk e-mailen, amikor az időpontot egyeztetik kollégáinkkal.

Az online (video) vizit/távkonzultációra az időpont egyeztetés és a virtuális térben a szülői konzultáció menete az alábbi linken érhető el:

ONLINE VIZIT/TÁVKONZULTÁCIÓ

A gyógyszerek beállítása, pontosítása online (video) távkonzultációban

Az asztma olyan krónikus gyulladásos betegség, amely esetben, ha a tüdő hörgői gyulladtak, akkor a kórokozó is könnyebben megtapad. Hasonló a helyzet az allergiásoknál is, a krónikus gyulladás kézben tartása rendkívül fontos. A jól beállított gyógyszereses kezelés tehát lényeges eleme annak, hogy a gyermek koronavírussal fertőződés esetén – egyéni immunrendszerének működése függvényében az egészséges kortársaihoz hasonlóan, enyhe tünetekkel reagáljon a betegségre.

ONLINE VIZIT/TÁVKONZULTÁCIÓS bejelentkező oldalunkon megtalálják rendelő gyermekorvosaink listáját, az időpont egyeztetéséhez kollégáink készséggel nyújtanak segítséget. Minden orvosunk a megszokott rendelési idejébe érhető el az online konzultáció keretében is.

Kérdés esetén hívja kollégáinkat a 06 1 44 33 200-as telefonszámon.

Honlapunk cookie-kat használ a látogatói igény maximális kiszolgálása érdekében. Az oldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát ezen a webhelyen.
0

Kosár

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH