Mindent egy helyen - Svábhegyi Gyermekgyógyintézet

Mindent egy helyen

Svábhegyi Gyermekgyógyintézet magánbetegeket ellátó része is, országos allergológiai és immunológiai, valamint gyermekpulmonológiai központként működik.

Rólunk

Mindent egy helyen!

A Svábhegyi Gyermekgyógyintézet magánbetegeket ellátó része is, országos allergológiai és immunológiai, valamint gyermekpulmonológiai központként működik. Az intézmény az allergológia és a gyermektüdőgyógyászat terén több mint fél évszázados múltra tekint vissza. Hatalmas klinikai tudás ez, amelyet az intézetben gyógyító orvosok generációról generációra adnak át és folyamatosan fejlesztenek, frissítenek, újítanak.

Az említett három, egymást orvosi szempontból átfedő szakterület mellett intézetünk az allergiás tünetek teljes kivizsgálásához az elmúlt években társ és kiegészítő szakmákkal bővítette portfólióját. Így a fül-orr gégészet, bőrgyógyászat, gasztroenterológia szakterületeivel, majd az igények megnövekedésével, az általános csecsemő– és gyermekgyógyászattól az endokrinológián, a fejlődésneurológián, a kardiológián, a sebészeti tanácsadáson és sok egyéb szakterületen keresztül, egészen a 2015 –ös év őszétől megnyílt gyermek –és felnőtt szemészeti centrumig. Magánellátásunkat igénybe vevő pácienseink így ma már a gyermek járóbeteg szakellátás szinte teljes palettáját megtalálják intézetünkben.

Intézetünk, együttműködve a kutatás – fejlesztés területével, figyelemmel kísérve az egészségügyben bevezetett legújabb technikai, diagnosztikai eszközöket, a vizsgálatok és a gyógyítás során minden lehetőséget megragad, hogy a legprofesszionálisabb megoldásokat használja.

Így alkalmazzuk például azt a méhen belüli, a magzati szív vizsgálatára kifejlesztett speciális ultrahang vizsgálófejet, mellyel a gyermekkardiológus szakorvos képes megvizsgálni még az anyaméhben a 20 hetes magzat szívének anatómiáját és működését. Ezen eljárás segítségével számos összetett szívhiba, szívfejlődési rendellenesség és a szívritmus zavarok döntő hányada már megszületés előtt kiszűrhető.

Alkalmazunk otthoni használatra fejlesztett, (homecare) légzésfunkciós készüléket, amely az úgynevezett telemedicinális központra csatlakozással távleletezést és azonnali segítségnyújtást, betegtámogatást tesz lehetővé. Hasonló elven működik a szintén otthoni használatra kifejlesztett EKG készülék. Intézetünkben minden életkorú gyermek számára elérhető a kardiológiai ultrahang diagnosztika. Jól felszerelt fül-orr-gégészeti vizsgáló áll a betegek rendelkezésére. Lehetőség van verejték teszt, vércukor teszt, lisztérzékenységet kimutató teszt és az úgynevezett komponens alapú allergia teszt (CRD) elvégzésére is, ez utóbbihoz szükséges, speciális laboratóriumi körülmények a Svábhegyi Gyermekgyógyintézetben megtalálhatók.

A Svábhegyi Gyermekgyógyintézet, magánrendelésein a betegek száma évről évre növekvő tendenciát mutat. A rendeléseken, a különböző szakterületeken közel 50, komoly tapasztalattal rendelkező szakorvos valamint tíz, képzett csecsemő- és gyermekgyógyászati illetve pulmonológiai szakasszisztens várja a beteg gyermekeket.

Intézetünk a hét minden munkanapján, magán rendelés keretében, délután 16:00 és este 20.00 óra között, korszerű diagnosztikai eszközökkel, labor, UH és röntgendiagnosztikai háttérrel működik. Így válik lehetségessé, hogy a járóbeteg rendelésen az orvos, a panaszok megismerésétől, a tünetek okának diagnosztizálásán át a terápiáig figyelemmel tudja kísérni a beteget.

A légúti megbetegedésektől kezdve, a pollen és számos ételallergián át a gyermek szívbetegségektől a fül –orr- gégészetet érintő panaszokig hosszú a lista, amely miatt a szülők vissza-visszatérően felkeresik gyermekeikkel intézetünket. A vizsgálatok alatt, a várakozással töltött időt barátságos, otthonos környezet segíti. A televízión mese, a gyermeksarokban játékok, a rendelőkben pedig tapasztalat és tudás segíti gyógyuláshoz vezető utat.

Szeretettel, gondoskodással várjuk az egész családot!

Amennyiben érdekesnek találta ezt az oldalt, kérjük, ossza meg ismerőseivel, hogy ha kell, számukra is segítséget nyújthassunk!

TETSZIK, MEGOSZTOM MÁSOKKAL IS!

A Svábhegyi Gyermekgyógyintézet magánrendelésein a különböző szakterületeken közel 50, komoly tapasztalattal rendelkező szakorvos valamint tíz, képzett csecsemő- és gyermekgyógyászati illetve pulmonológiai szakasszisztens várja a beteg gyermekeket.

ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS

  • kényelmesen, várakozás nélkül
  • bármikor, akár hétvégén is
  • orvosa rendeléseit hetekre előre láthatja
  • leleteit visszamenőleg is megtekintheti
  • időpontfoglalását saját maga is változtathatja
  • emlékeztető e-mail a foglalt időpont előtt
  • érkezéskor a bejelentkezés csupán egy perc

A Gyógyintézet eleget tesz és megfelel a Magyarország Alaptörvényében, az EU 679/2016 az Európai Unió Általános Adatvédelmi Rendeletében (GDPR), a 2011. évi CXII. törvényben (az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról) foglalt adatkezelési, adat-felhasználási kötelezettségeknek.

Elérhetőségeink
  • Cím: 1134 Budapest, Váci út 37. I. emelet
  • Telefon: +36 1 44 33 200
  • Email: ugyfelszolgalat@doktor24.hu
Kövessen bennünket!
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
[]
1 Step 1
Az ön neve
Irányítószámayour full name

A Gyógyintézet eleget tesz és megfelel a Magyarország Alaptörvényében, az EU 679/2016 az Európai Unió Általános Adatvédelmi Rendeletében (GDPR), a 2011. évi CXII. törvényben (az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról) foglalt adatkezelési, adat-felhasználási kötelezettségeknek.

Previous
Next
powered by FormCraft
0

Kosár

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH