Augusztus 31. rendkívüli szombat

Augusztus 31-én, szombaton rendkívüli, TB támogatott gyermekrendelést tartunk a Bokor utcai rendelőnkben! Érdemes kihasználni!

Házi gyermekorvosi gyakorlattal rendelkező csecsemő – és gyermekgyógyász, gyermektüdőgyógyászunk, dr. Zsolnai Gyöngyi várja szeretettel TB támogatott rendelésén a hétvégére megbetegedő, vagy ismételten köhögő kis pácienseket 08:00-12:00 között.

Akkor is érdemes eljönni, ha szűrés jelleggel szeretnének megbizonyosodni arról, hogy a gyermek tünetei nem allergiás jellegűek –e. A rendelésre beutaló szükséges!

Zsolnai doktornő egyébként a hét minden péntekén délelőtt rendel, 08:00-14.00 között, beutaló köteles, TB támogatott rendelésen. Ha hirtelen, vagy visszatérően jelentkezik köhögés, esetleg láz, a gyermek nem igazán eszik, vagy nem lázas, mégis, időnként vissza-visszatérnek a felső – vagy alsólégúti tünetek, még az iskola előtt érdemes elvinni szakorvoshoz!

Gyermektüdőgyógyászati rendeléseink beutaló kötelesek!

Teljes laborháttér, pontos diagnózis, gyors segítség a babának, a kisebb – és nagyobb gyermekeknek és a mamáknak!

Bejelentkezés: +36 1 44 33 200, vagy online közvetlenül dr. Zsolnai Gyöngyi gyermektüdőgyógyász, csecsenő – és gyermekgyógyászhoz: https://svabhegy.eu/oep/regisztracio-bejelentkezes-idopont-foglalashoz/

IDŐPONT EGYEZTETÉS RENDELÉSEINKRE: +36 1 44 33 200

SVÁBHEGYI GYERMEKGYÓGYINTÉZET

Cím: 1037 Budapest, Bokor u. 17-21. II. emelet
Telefon: +36 1 44 33 200
Fax: +36 1 395 8363  
Email: gondoskodas@svabhegy.eu

Amennyiben érdekesnek találta ezt az oldalt, kérjük, ossza meg ismerőseivel, hogy ha kell, számukra is segítséget nyújthassunk!

TETSZIK, MEGOSZTOM MÁSOKKAL IS!

Honlapunk cookie-kat használ a látogatói igény maximális kiszolgálása érdekében. Az oldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát ezen a webhelyen.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH