Felnőtt rendelés

A Svábhegyi Gyógyintézet orvosi a felnőtt pácienseket is várják! A méltán európai hírű – 2007 tavaszán megszűntetett- egykori Svábhegyi Gyermekkórház orvosai és asszisztensei dolgoznak a jelenlegi Svábhegy neve alatt.

Felnőtt rendelés

A Svábhegyi Gyógyintézet orvosai a felnőtt pácienseket is várják!

A méltán európai hírű – 2007 tavaszán megszüntetett – egykori Svábhegyi Gyermekkórház orvosai és asszisztensei dolgoznak a jelenlegi Svábhegy neve alatt. A SVÁBHEGY az idők során olyan fogalommá vált, mely a krónikus légúti betegségek, és az allergia gyógyulásának biztonságos lehetőségét jelképezi és ez a mai napig így van!

Nálunk a beteg állapota érezhetően javul, rendszeres kontroll mellett egészséges életet él. 

A felnőtt betegek TB támogatott (térítésmentes) ellátásának helyszíne a Péterfy kórházzal együttműködve, az Alsó erdősor u. 7 sz. alatti (régi Erzsébet kórház) allergológiai rendelésen lehetséges, ahol egyébként kifejezetten gyermekekkel foglalkozó allergológusunk is rendel minden szerdán 13.00-15.00- ig.

Tisztelettel kérjük, hogy ha online foglal időpontot rendelésünk valamelyikére:

– adja meg a jelentkezés okát – milyen panasszal jön hozzánk

– minden adatot töltsön ki legyen kedves

– feltétlenül hozzon beutalót a háziorvosától.

Bejelentkezés az alábbi linken lehetséges: https://meetdoc.hu/hu/doktor24-svabhegyi-gyermekgyogyintezet-oep-peterfy-felnott-es-gyermek/

Allergológiai szakellátás

Az allergológiai szakellátás fő feladata az allergiás megbetegedésekben szenvedők teljes körű kivizsgálása, a diagnózis megállapítása, terápia meghatározása. Idült betegség esetén a betegek gondozásba vétele, hosszú távú követése, életmódbeli tanácsadás.

Az allergiás betegek részére rendszeres szakorvosi felülvizsgálat, azaz kontroll javasolt.

A rendelő felszereltsége megfelel az Európai Unió elvárásainak, korszerű eszközökkel diagnosztizáljuk és gyógyítjuk a klasszikus allergiás kórképekben szenvedőket.

A hagyományos értelemben vett allergiás megbetegedések – mint az asztma, a szénanátha, a szemgyulladás – mellett rendelésünkön felnőttek és gyermekek pulmonológiai kezelésére is van lehetőség.

Allergológus – ORVOSAINK:

Ebben az allergológiai rendelőnkben (Alsó erdősor u.7) gyermekallergológusunk:

Horváth doktornő csecsemő- és gyermekgyógyász szakvizsgával, valamint klinikai immunológus és allergológusi szakvizsgával várja csecsemőkortól a kis pácienseinket szeretettel.

Az Alsó erdősor u. 7 sz. alatt (régi Erzsébet kórház) a TB támogatott allergológiai rendelésünk a Péterfy kórházzal együttműködésben valósul meg.

Amennyiben érdekesnek találta ezt az oldalt, kérjük, ossza meg ismerőseivel, hogy ha kell, számukra is segítséget nyújthassunk!

TETSZIK, MEGOSZTOM MÁSOKKAL IS!

ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS

  • kényelmesen, várakozás nélkül
  • bármikor, akár hétvégén is
  • orvosa rendeléseit hetekre előre láthatja
  • leleteit visszamenőleg is megtekintheti
  • időpontfoglalását saját maga is változtathatja
  • emlékeztető e-mail a foglalt időpont előtt
  • érkezéskor a bejelentkezés csupán egy perc

A Gyógyintézet eleget tesz és megfelel a Magyarország Alaptörvényében, az EU 679/2016 az Európai Unió Általános Adatvédelmi Rendeletében (GDPR), a 2011. évi CXII. törvényben (az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról) valamint az 1992. évi LXIII. törvényben (a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról) foglalt adatkezelési, adat-felhasználási kötelezettségeknek.

Elérhetőségeink
  • Cím: 1037 Budapest, Bokor u. 17-21. II. emelet
  • Telefon: +36 1 44 33 200
  • Email: ugyfelszolgalat@doktor24.hu
Kövessen bennünket!
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
[]
1 Step 1
Az ön neve
Irányítószámayour full name

A Gyógyintézet eleget tesz és megfelel a Magyarország Alaptörvényében, az EU 679/2016 az Európai Unió Általános Adatvédelmi Rendeletében (GDPR), a 2011. évi CXII. törvényben (az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról) valamint az 1992. évi LXIII. törvényben (a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról) foglalt adatkezelési, adat-felhasználási kötelezettségeknek.

Previous
Next
powered by FormCraft

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH