Figyelem, szerdán délelőtt bejelentkezés online!

Kedves Pácienseink, Kedves Szülők!
Tájékoztatásul írjuk, hogy szerdán, augusztus 1- jén reggel 8 és déli 12 között áramszünet miatt nagy valószínűséggel nem tudnak majd elérni bennünket telefonon. Így arra kérjük Önöket, hogy orvosainkhoz a bejelentkezést vagy e-mailen tegyék meg, amely levelekre a délután folyamán tudunk válaszolni, vagy online bejelentkező rendszerünk segítségével tudnak időpontot foglalni, amelyhez a link itt érhető elhttps://bejelentkezes.svabhegy.eu/EmmaWeb/Account/Login.aspx
Ha az e-mailes időpont egyeztetést választják: OEP rendelésre az ugyfelszolgalat@svabhegy.eu; magánrendelésre a maganrendeles@svabhegy.eu címre írjanak.

Ezen a napon rendeléseink is 12:00 óra után kezdődnek, amely miatt minden, délelőttre már előjegyzett beteget (szülőt) értesítettünk, s a gyermekek ellátását délutánra, vagy más napokra tettük át.
Szíves türelmüket, megértésüket előre is köszönjük!

Svábhegyi Gyermekgyógyintézet, OptoKid Szemészeti Centrum

Amennyiben érdekesnek találta ezt az oldalt, kérjük, ossza meg ismerőseivel, hogy ha kell, számukra is segítséget nyújthassunk!

TETSZIK, MEGOSZTOM MÁSOKKAL IS!

Honlapunk cookie-kat használ a látogatói igény maximális kiszolgálása érdekében. Az oldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát ezen a webhelyen.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH