Készüljünk az őszre kontrollvizsgálatokkal!

Közeleg az ősz, amely csapadékmentes esetben a parlagfű és üröm okozta allergiás tüneteket elnyújthatja, így továbbra is célszerű az esetlegesen halogatott kontrollvizsgálatainkra bejelentkezzünk.

A Svábhegyi Gyermekgyógyintézetben – háziorvosi beutalóval – néhány napon belül kaphat időpontot OEP vizsgálatokra, akár felnőtt, akár gyermek páciensről van szó. Allergológus és tüdőgyógyász szakorvosainkhoz a bejelentkezés folyamatos.

Nem csak kontrollvizsgálatokon várjuk a felnőtteket és gyermekeket. Érdemes felkeresni az allergológiai rendeléseket akkor is, ha éjszaka nyugtalan az alvás, bedugult az orr, vissza-visszatérő köhögés jelentkezik, viszket, könnyezik a szem, bizonyos ételek után bőrpír, viszkető kiütések, esetleg hasmenés tapasztalható.

Amennyiben a gyermeknek nem szűnik a köhögése, nehézlégzése van, sípoló hang figyelhető meg kilégzéskor, minél hamarabb keressük fel a gyermektüdőgyógyászt, aki megállapítja a panaszok okát, és megkezdi a kezelést.

Október utolsó szombatján is nyitva lesz rendelőnk! 26-án délelőtt 08:00-12.00- ig dr. Cser Judit, gyermektüdőgyógyász, csecsemő- és gyermekgyógyász rendel. Visszatérő köhögések esetén érdemes kihasználni a szombati rendelés nyugalmát és kivizsgáltatni  a gyermeket! Fontos a vizsgálat akkor is, ha már egy ideje, bizonyos ételek után kipirosodást, egyéb elváltozást észlelünk  a gyermek bőrén.

Kérjük, ne feledje, TB támogatott rendeléseink beutaló kötelesek!

Az asztmásoknak igen fontos a rendszeres kontroll, melynek során ellenőrzik a beteg állapotának változását, gyógyszerelését, nyomon követik a kezelés hatékonyságát, és ennek megfelelően egyénre szabottan módosítják a terápiát.

A rendeléseken akut eseteket soron kívül is ellátunk!

Svábhegyi Gyermekgyógyintézet

BEJELENTKEZÉS: +36 1 44 33 200
https://svabhegy.eu/oep/

Bejelentkezés online időpont foglalási rendszerünk segítségével gyorsan, közvetlenül a választott orvoshoz, várakozás nélkül, akár hétvégén vagy ünnepnapokon is az alábbi linken:
https://svabhegy.eu/oep/regisztracio-bejelentkezes-idopont-foglalashoz/

SVÁBHEGYI GYERMEKGYÓGYINTÉZET

Cím: 1037 Budapest, Bokor u. 17-21. II. emelet
Telefon: +36 1 44 33 200
Fax: +36 1 395 8363  
Email: maganrendeles@svabhegy.eu

Amennyiben érdekesnek találta ezt az oldalt, kérjük, ossza meg ismerőseivel, hogy ha kell, számukra is segítséget nyújthassunk!

TETSZIK, MEGOSZTOM MÁSOKKAL IS!

 

Honlapunk cookie-kat használ a látogatói igény maximális kiszolgálása érdekében. Az oldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát ezen a webhelyen.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH