online rendelés

Koronavírus: indul az online rendelés!

Térítésmentes orvosi online vizit/konzultációk krónikus asztmás-allergiás gyermekeknek.

Kedves Szülők! Tisztelt Pácienseink!

Gyermekorvosaink gyors összefogásával elindítottuk online vizit/konzultációinkat, „virtuális rendelőnkben”, az online térben! Az online vizit/ távkonzultáción elsősorban kezelés alatt álló, krónikus asztmás, allergiás gyermekek számára, a szülőknek, illetve allergiás kezelések esetén a felnőtteknek tudunk közvetlen online (video) kommunikációs segítséggel tanácsot adni, illetve szükség esetén a gyógyszerhasználaton változtatni.

Időpont egyeztetése a kezelőorvoshoz: 06 1 44 33 200

A gyógyszert az eRecept felhőalapú megoldásának segítségével minden gond nélkül fel tudjuk írni. Intézetünk IT szakemberei az elmúlt napokban azt igyekezetek megoldani, hogy, orvosaink az otthoni eszközeikről biztonságosan elérjék saját orvosi medikai felületüket. Az online (video) konzultációhoz a vonal a beteg- adatvédelmi szempontok szerint védett, az online vizithez előzetes hozzájárulást kérünk e-mailen, amikor az időpontot egyeztetik kollégáinkkal. Az online (video) vizit/távkonzultációra az időpont egyeztetés és a virtuális térben a szülői konzultáció menete az alábbi linken érhető el:

ONLINE VIZIT/TÁVKONZULTÁCIÓ

A gyógyszerek beállítása, pontosítása online (video) távkonzultációban

Mivel az asztma krónikus gyulladásos betegség, ha a tüdő hörgői gyulladtak, akkor a kórokozó is könnyebben megtapad. Hasonló a helyzet az allergiásoknál is, a krónikus gyulladás kézben tartása rendkívül fontos. A jól beállított gyógyszereses kezelés tehát lényeges eleme annak, hogy a gyermek koronavírussal fertőződés esetén – egyéni immunrendszerének működése függvényében, az egészséges kortársaihoz hasonlóan, enyhe tünetekkel reagáljon a betegségre.

ONLINE VIZIT/TÁVKONZULTÁCIÓS bejelentkező oldalunkon megtalálják rendelő gyermekorvosaink listáját, így a kezelőorvoshoz az időpont egyeztetéséhez kollégáink segítenek. Minden orvosunk a megszokott rendelési idejébe érhető el az online konzultáció keretében is.

Kérdés esetén hívja kollégáinkat a 06 1 44 33 200-as telefonszámon.

Svábhegyi Gyermekgyógyintézet

 

Honlapunk cookie-kat használ a látogatói igény maximális kiszolgálása érdekében. Az oldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát ezen a webhelyen.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH