Mindent egy helyen

A Svábhegyi Gyermekgyógyintézet, az allergológia valamint a gyermek tüdőgyógyászat területén több mint fél évszázados múltra tekint vissza.

Rólunk

Mindent egy helyen!

A Svábhegyi Gyermekgyógyintézet, az allergológia valamint a gyermek tüdőgyógyászat területén több mint fél évszázados múltra tekint vissza. Hatalmas klinikai tudás ez, amelyet az intézetben gyógyító orvosok nemcsak generációról generációra adnak át, de folyamatosan fejlesztenek, frissítenek és újítanak.

Intézetünk, együttműködve a kutatás – fejlesztés területével, a legújabb technikai eszközöket vezeti be, használja a diagnosztizálásban és a gyógyításban egyaránt.

Néhány példa: Otthoni használatra fejlesztett, (Homecare) légzésfunkciós készülék, amely az úgynevezett telemedicinális központra csatlakozással, távleletezést tesz lehetővé. Hasonló elven működik az otthoni használatra fejlesztett EKG készülék. Minden életkorú gyermek számára elérhető a kardiológiai ultrahang diagnosztika. Jól felszerelt fül-orr-gégészeti vizsgáló áll a betegek rendelkezésére. Lehetőség van verejték teszt elvégzésére is.

A Svábhegyi Gyermekgyógyintézet, OEP finanszírozott rendelésein több mint 13000 gyermek ellátását biztosítja évente, köztük közel 3500 új beteg. Az újonnan jelentkező páciensek száma évről évre növekszik. A rendeléseken, a tüdőgyógyászat, az allergológia, valamint a kivizsgáláshoz kapcsolódó társszakmák, a fül-orr – gégészet, illetve a gyermekkardiológia területén tizenhét, szakterületén komoly tapasztalattal rendelkező szakorvos valamint tíz, képzett csecsemő- és gyermekgyógyászati illetve pulmonológiai szakasszisztens várja a beteg gyermekeket.

Intézetünk a hét minden munkanapján, OEP rendelés keretében, reggel 8:00 és délután 16:00 óra között, korszerű diagnosztikai eszközökkel, labor- és röntgendiagnosztikai háttérrel működik. Így válik lehetségessé, hogy a járóbeteg rendelésen, az orvos, a panaszok megismerésétől, a tünetek okának diagnosztizálásán át a terápiáig figyelemmel tudja kísérni a beteget. A kivizsgálás, a gondozási folyamat korábban napokat, gyakran kórházi ellátást igényelt.

A légúti megbetegedésektől kezdve, a pollen és számos ételallergián át a gyermek szívbetegségektől a fül –orr- gégészetet érintő panaszokig hosszú a lista, amely miatt a szülők vissza-visszatérően felkeresik gyermekeikkel intézetünket. A vizsgálatok alatt, a várakozással töltött időt barátságos, otthonos környezet segíti. A televízión mese, a gyermeksarokban játékok, a rendelőkben pedig tapasztalat és tudás segíti gyógyuláshoz vezető utat.

Szeretettel, gondoskodással várjuk az egész családot!

Amennyiben érdekesnek találta ezt az oldalt, kérjük, ossza meg ismerőseivel, hogy ha kell, számukra is segítséget nyújthassunk!

TETSZIK, MEGOSZTOM MÁSOKKAL IS!

Elérhetőségeink
  • Cím: 1037 Budapest, Bokor u. 17-21. II. emelet
  • Telefon: +36 1 44 33 200
  • Email: ugyfelszolgalat@doktor24.hu
Kövessen bennünket!
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
[]
1 Step 1
Az ön neve
Irányítószámayour full name

A Gyógyintézet eleget tesz és megfelel a Magyarország Alaptörvényében, az EU 679/2016 az Európai Unió Általános Adatvédelmi Rendeletében (GDPR), a 2011. évi CXII. törvényben (az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról) valamint az 1992. évi LXIII. törvényben (a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról) foglalt adatkezelési, adat-felhasználási kötelezettségeknek.

Previous
Next
powered by FormCraft

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH