rendkívüli szombati rendelés

Rendkívüli szombati rendelés!

Március 2-án, szombaton TB támogatott rendelésen várjuk a gyermekeket! Várólista nélkül kaphat időpontot dr. Dobra Gergely gyermektüdőgyógyász, allergológus szakorvoshoz, legyen akár elhúzódó köhögése a gyermeknek, vagy hirtelen alakult ki a kicsinél a köhögés. Gyakori, hogy a visszatérő köhögés hátterében valójában allergia áll, jön a tavasz, a virágporok provokálhatják az allergiás tüneteket. Előzzük meg…

Dr. Dobra Gergely ezen a szombaton 08.00-12.00-ig rendel. Más rendelés nincs ezen a napon, így kényelmesen, nyugodt környezetben tölthetik a várakozás perceit – és a munkából, iskolából sem kell hiányozni a vizsgálat miatt.

Mivel a rendelés beutaló-köteles, a háziorvostól a beutalót fontos beszerezni. A háziorvosok számára a gyorsabb ellátás érdekében a beutalóhoz szükséges kódokat elérhetővé tettük honlapunkon.

Bejelentkezés: +36 1 44 33 200
https://svabhegy.eu/oep/

Bejelentkezés online időpont foglalási rendszerünk segítségével gyorsan, közvetlenül a választott orvoshoz, várakozás nélkül, akár hétvégén vagy ünnepnapokon is az alábbi linken:

https://svabhegy.eu/oep/regisztracio-bejelentkezes-idopont-foglalashoz/

SVÁBHEGYI GYERMEKGYÓGYINTÉZET

Cím: 1037 Budapest, Bokor u. 17-21. II. emelet
Telefon: +36 1 44 33 200
Fax: +36 1 395 8363  
Email: maganrendeles@svabhegy.eu

Amennyiben érdekesnek találta ezt az oldalt, kérjük, ossza meg ismerőseivel, hogy ha kell, számukra is segítséget nyújthassunk!

TETSZIK, MEGOSZTOM MÁSOKKAL IS!

 

Honlapunk cookie-kat használ a látogatói igény maximális kiszolgálása érdekében. Az oldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát ezen a webhelyen.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH