Tisztelt Betegeink! Kedves Szülők!

Köszönjük, hogy elolvassa ezt a tájékoztatót!

Az allergológiai, pulmonológiai kivizsgálás során a gyermekek vizsgálati ideje minden esetben eltérő. A vizit hossza a beteg állapotától függ. Ezért felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a recepción foglalt vizsgálati időponthoz képest esetenként előfordulhat csúszás, amely miatt szíves megértésüket kérjük.

Mivel a vizsgálat sorozat legtöbbször – különösen az első alkalommal – több órát vesz igénybe, a gyermekek komfortérzete miatt javasoljuk, hogy hozzanak magukkal a gyermek számára uzsonnát, innivalót, a kedvenc mesekönyvet. Így könnyebben telik a várakozási idő.

Korábban az allergológiai, pulmonológiai kivizsgálás napokat vett igénybe, jelenleg azonban Intézetünkben az esetek többségében néhány óra leforgása alatt a panaszok felmérésétől a pontos diagnózisig eljutunk, kiegészítve a gyógyszeres terápiára vonatkozó és életmódbeli tanácsokkal.

Így a gyermekek érdekében kérjük szíves megértésüket. Kérjük, ne feledje: OEP rendeléseinkre beutaló szükséges!

Együttműködésüket köszönjük, tisztelettel:
Svábhegyi Gyermekgyógyintézet

IDŐPONT EGYEZTETÉS RENDELÉSEINKRE: +36 1 44 33 200

Bejelentkezés online időpont foglalási rendszerünk segítségével gyorsan, közvetlenül a választott orvoshoz, várakozás nélkül, akár hétvégén vagy ünnepnapokon is az alábbi linken:
https://svabhegy.eu/oep/regisztracio-bejelentkezes-idopont-foglalashoz/

SVÁBHEGYI GYERMEKGYÓGYINTÉZET

Cím: 1037 Budapest, Bokor u. 17-21. II. emelet
Telefon: +36 1 44 33 200
Fax: +36 1 395 8363  
Email: maganrendeles@svabhegy.eu

Amennyiben érdekesnek találta ezt az oldalt, kérjük, ossza meg ismerőseivel, hogy ha kell, számukra is segítséget nyújthassunk!

TETSZIK, MEGOSZTOM MÁSOKKAL IS!

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH