Online távkonzultáció a Doktor24-Svábhegyi Gyermekgyógyintézet szakorvosaival

Bár rendelőinkben továbbra is kiemelt figyelmet fordítunk a hozzánk érkező gyermekek és kísérőik biztonságára, azoknak, akik kerülnék a személyes találkozókat, több szakterületünkön elérhetővé tettük az online vizit lehetőségét, NEAK-támogatott és magánrendeléseinken egyaránt.

A 15-30 perces távkonzultáció során fizikai kontaktus nélkül, virtuális rendelés keretében találkozhat gyermeked az orvosainkkal, így a távolság többé nem akadály: az ország bármely pontjáról, sőt akár külföldről is részt vehettek az online viziten!

A távkonzultáció során lehetőség adódik gyógyszerfelírásra, illetve szakorvosunk javaslata alapján gyermeked háziorvosával is felirathatod a vényköteles készítményt.

Online elérhető magánrendeléseink:

allergológia, dietetika, gasztroenterológia, immunológia, neonatológia

Bejelentkezés online rendeléseinkre

Telefonon munkanapokon, 8.00 és 16.00 óra között fogadják hívásodat kollégáink a +(36) 1 44 33 200-as telefonszámon, e-mailben pedig a nap 24 órájában, akár hétvégén is bejelentkezhetsz az ugyfelszolgalat@doktor24.hu e-mail címen.

Az online konzultáció menete

Áraink

  • 15 perces online orvosi vizit (kontroll konzultáció): 12.000 Ft
  • 30 perces online orvosi vizit (első konzultáció): 19.500 Ft

TETSZIK, MEGOSZTOM MÁSOKKAL IS!

 

Honlapunk cookie-kat használ a látogatói igény maximális kiszolgálása érdekében. Az oldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát ezen a webhelyen.
0

Kosár

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH