Rendeléseink az ünnepek körül

A Svábhegyi Gyermekgyógyintézet járóbeteg rendelése a karácsonyi ünnepek körül az alábbi nyitva tartással látja el a gyermekeket:

  • december 23 – án, hétfőn, rendelőnk 8:00-15.00 óráig lesz nyitva.

Ezen a napon, TB támogatott rendelésünkön Dr. Somogyi Éva allergológus, gyermekpulmonológus, csecsemő- és gyermekgyógyászunk várja a kis pácienseket.

Ezen a napon magánrendeléseink:

Karácsony ünnepi napjain, december 24-25-26- án, házhoz hívható gyermekorvosaink 24 órában elérhetőek! Magánorvosaink a csecsemő -, és gyermekgyógyászati tapasztalaton kívül, gyermektüdőgyógyászati vagy gyermek gasztroenterológiai szaktudással, illetve a szakterületükön szerzett PhD fokozattal rendelkeznek. Így legyen szó aktuálisan lázas állapottal járó, vírusos vagy bakteriális, felső vagy alsólégúti fertőzésről, esetleg más, gyulladásos vagy egyéb, hirtelen fellépő betegségről, gyermekorvosaink biztonsággal segítenek.

GYERMEKORVOSAINK ELÉRHETŐSÉGE 24 ÓRÁBAN A KARÁCSONYI ÜNNEPEK ALATT, HÉTVÉGEKEN ÉS SZILVESZTERKOR, ÚJÉVKOR:

+36 20 779 7321

Éjjel-nappal, hétvégén és ünnepnapokon is – Budapesten és vonzáskörzetében.
Hívja nagy tapasztalattal rendelkező gyermekorvosainkat bizalommal!

(További tájékozódási lehetőség: https://svabhegy.eu/24-oras-gyermekorvosi-ugyelet/)

SZILVESZTER ELŐTT, december 30-án, hétfőn rendelőnk reggel 8:00-délután 17:00 óráig tart nyitva.

TB támogatott rendeléseink: gyermekpulmonológia dr. Cser Judit és dr. Lengyel Tünde.

Ezen a napon magánrendeléseink:

Akut, lázas állapotokban csecsemő – és gyermekgyógyászaink, vagyis általános gyermekorvosaink segítenek. Az említett két napon, december 23 – án és 30-án, hétfőn itt a Bokor utcai rendelőnkben, a többi napokon pedig házhoz hívható gyermekorvosaink látják el a kis betegeket.

24 órában hívható gyermekorvosaink esetében nagy előny, hogy a telefon közvetlenül náluk csörög! Minden további fontos részletről az alábbi linken tájékozódhatnak: https://svabhegy.eu/24-oras-gyermekorvosi-ugyelet/

Svábhegyi Gyermekgyógyintézet

Bejelentkezés online: https://svabhegy.eu/kapcsolat/
Cím: 1037 Budapest, Bokor u. 17-21.

Amennyiben érdekesnek találta ezt az oldalt, kérjük, ossza meg ismerőseivel, hogy ha kell, számukra is segítséget nyújthassunk!

TETSZIK, MEGOSZTOM MÁSOKKAL IS!

 

Honlapunk cookie-kat használ a látogatói igény maximális kiszolgálása érdekében. Az oldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát ezen a webhelyen.
0

Kosár

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH