Rovarcsípés allergia - Svábhegyi Gyermekgyógyintézet

Rovarcsípés allergia

allergologia-nagy

Rovarcsípés allergia

A méh-darázs csípés allergia esetén ritkán végzünk bőrtesztet, inkább a vérből végzett specifikus IgE vizsgálat eredményeire támaszkodunk.

A kérdés az, kell–e mindkét rovar csípésétől félni? Ebben az esetben segíthet a komponens alapú diagnosztika, annak eldöntésében, hogy ténylegesen kettős allergiáról, vagy úgynevezett „keresztreakciók” okozta ál-pozitivitásról van-e szó.

Komponens alapú vizsgálatot méh-darázs csípés allergia igazolására, illetve más rovarcsípések okozta allergia azonosítására megbízható, validált módszerrel végzünk a Svábhegyi Gyógyintézetben.

Allergológus szakorvosaink

EGYEZTESSEN IDŐPONTOT ALLERGOLÓGIAI VIZSGÁLATRA MOST!

[]
1 Step 1
Páciens neve, születési dátuma
Telefonszáma
Az ön lakcíme
Previous
Next
powered by FormCraft

Online bejelentkezés
[]
1 Step 1
Páciens neve, születési dátuma
Telefonszáma
Az ön lakcíme

A Gyógyintézet eleget tesz és megfelel a Magyarország Alaptörvényében, az EU 679/2016 az Európai Unió Általános Adatvédelmi Rendeletében (GDPR), a 2011. évi CXII. törvényben (az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról) valamint az 1992. évi LXIII. törvényben (a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról) foglalt adatkezelési, adat-felhasználási kötelezettségeknek.

Previous
Next
powered by FormCraft
Elérhetőségeink
  • Cím: 1037 Budapest, Bokor u. 17-21. II. emelet
  • Telefon: +36 1 44 33 200
  • Fax: +36 1 395 8363 
  • Email: gondoskodas@svabhegy.eu
Kövessen bennünket!
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
[]
1 Step 1
Az ön neve
Irányítószámayour full name

A Gyógyintézet eleget tesz és megfelel a Magyarország Alaptörvényében, az EU 679/2016 az Európai Unió Általános Adatvédelmi Rendeletében (GDPR), a 2011. évi CXII. törvényben (az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról) foglalt adatkezelési, adat-felhasználási kötelezettségeknek.

Previous
Next
powered by FormCraft
0

Kosár

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH