Szakmai elismerést kapott Dr. Benyó Gábor

Ünnepélyes díjátadón adták át Dr. Benyó Gábor, a Svábhegyi Gyermekgyógyintézet gyermek hematológus specialistájának az első helyezettnek járó elismerést, melyet a szakmai zsűri ítélt oda Orvos kategóriában a Házipatika.com Egészséghős pályázatán.

A pályázat célja, hogy felhívja a figyelmet azokra a hétköznapi hősökre, akik a legtöbbet tesznek környezetük egészségének megóvásáért. Az idei példaképeket a szakmai zsűri és a közönség hat kategóriában választotta ki.

Az Orvos kategóriában indult jelöltek közül a zsűri Dr. Benyó Gábort hirdette meg győztesnek. A gyermek hematológus-onkológus főorvosként szinte nap mint nap fiatal gyermekek életéért küzd. A gyermekek kezelése mellett a szülőkben is tartja a lelket. Benyó doktor elképesztő erővel és hittel végzi munkáját, melyet a zsűri az Egészséghős Orvos kategória első helyezésével ismert el.

Orvos kategóriában mindvégig szoros volt a verseny az élen járó két orvos között a közönségszavazatok alapján, végül a Svábhegyi Gyermekgyógyintézet gyermek hematológusa, Dr. Benyó Gábor néhány szavazattal végzett az első helyezett mögött. Nagyon köszönjük mindenkinek, aki voksával támogatta, hiszen ez is azt bizonyította, hogy nemcsak a szakmai zsűri szerint ő az idei év Orvos Egészséghőse, hanem a páciensek is elismerik azt a mérhetetlen odaadást, figyelmet és tudást, amit Benyó doktor a sokszor gyógyíthatatlan kisgyermekeknek és szüleiknek szentel.

Szeretettel gratulálunk minden győztesnek, kívánjuk, hogy a jövőben is ilyen kitartással és odaadással végezzék küldetésüket Egészséghősként.

egészséghős

Svábhegyi Gyermekgyógyintézet

Cím: 1037 Budapest, Bokor u. 17-21.

Amennyiben érdekesnek találta ezt az oldalt, kérjük, ossza meg ismerőseivel, hogy ha kell, számukra is segítséget nyújthassunk!

TETSZIK, MEGOSZTOM MÁSOKKAL IS!

Honlapunk cookie-kat használ a látogatói igény maximális kiszolgálása érdekében. Az oldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát ezen a webhelyen.
0

Kosár

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH