Teljes gőzzel folynak rendeléseink a Váci úti Egészségközpontunkban!

A megfelelő egészségügyi előírások betartásával, biztonságos, barátságos környezetben, a legmodernebb diagnosztikai, orvosi eszközparkkal, és nagy szaktudású, tapasztalt, empatikus gyermekorvosainkkal várjuk Önt és gyermekét a Doktor24-Svábhegyi Gyermekgyógyintézet Váci úti rendelőiben!

A korábbi, Bokor utcai helyszínen megszokott orvoscsapat tehát továbbra is elérhető: több mint harminc szakorvos rendelésére jelentkezhetünk be online vagy a +36 1 44 33 200-as telefonszámon. A gyermektüdőgyógyásztól kezdve a gasztroenterológuson és a gyermekkardiológuson át a fül-orr gégészig számos szakterület orvosai folytatják magánrendeléseiket az új, Váci úti 37. alatti Doktor24 Cityzen Egészségközpontban.  (A szemészet és a pszichológiai, pszichiátriai rendelések továbbra is a Bokor utcai rendelőben folynak tovább.)

Ha gyermekünk bőrén elváltozásokat figyelünk meg, esetleg anyajegyük színe, alakja megváltozik, begyullad, gyermekbőrgyógyászaink segítenek a probléma megoldásában. Ha gyermekünk sokat tüsszög, allergiás tünetek jelentkeznek, gyermek-allergológiai rendeléseinken feltérképezzük az okokat, hogy a kezelés minél hamarabb megkezdődhessen, csökkentve a kellemetlen panaszokat.

Elhúzódó agy vissza-visszatérő köhögés, sípoló légzés vagy légzési nehézségek esetén a lehető leghamarabb érdemes gyermektüdőgyógyászhoz fordulni, aki megállapítja, hogy a tünetek mögött esetleg nem asztma áll-e. Ha felmerül a gyanú, hogy gyermekünk cukorbeteg, vagy túlsúllyal küzd, endokrinológia-diabetológia rendelésünkön felállítjuk a diagnózist és a megfelelő terápia meghatározásában is segítünk.

Ha kamasz gyermekünknél tartási hibát figyelünk meg, fájlalja a hátát, derekát, érdemes ortopéd szakorvossal konzultálni, hogy az esetleg kezeletlenül maradt gerincferdülés a későbbi életkorban ne vezessen komoly egészségügyi problémákhoz. Ha csecsemőnknél vesszük észre, hogy nem megfelelő ütemben fejlődik mozgása, nem tartja a fejét, nem fordul át, nem kúszik, érdemes fejlődésneurológus és konduktor segítségét kérni.

Nem utolsósorban felhívjuk a figyelmet a nap 24 órájában házhoz hívható gyermekorvosi szolgáltatásunkra is, mely a járványt követően ismét elérhető.

Szeretettel várjuk az egész családot a Doktor24-Svábhegyi Gyermekgyógyintézetben!

Doktor24-Svábhegyi Gyermekgyógyintézet

TETSZIK, MEGOSZTOM MÁSOKKAL IS!

 

Honlapunk cookie-kat használ a látogatói igény maximális kiszolgálása érdekében. Az oldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát ezen a webhelyen.
0

Kosár

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH