újra rendelés

Újra fogad betegeket a gyermek-ideggyógyász és a neonatológus, tüdőgyógyász is

Újra fogad pácienseket – a megfelelő biztonsági előírások betartásával – dr. Hegyi Márta gyermekneurológus főorvos  Dr. Szabó Hajnalka csecsemő- és gyermekgyógyász, neonatológus, gyermek tüdőgyógyász főorvos és Dr. Blatniczky László endokrinológus, diabetológus főorvos a Svábhegyi Gyermekgyógyintézetben.

Dr. Hegyi Márta

A gyermek-ideggyógyász az agy, a gerincvelő és az idegek működési zavaraival foglalkozik. Különböző mozgási nehézségek, súlyos fejfájás, eszméletvesztés, szédülés, görcsök, érzészavarok megjelenése esetén fordulhatunk hozzá gyermekünkkel. Epilepszia kivizsgálásában is több évtizedes tapasztalattal, biztos szakmai tudással rendelkezik.

Rendelési ideje: keddenként 14.00-20.00
Bejelentkezés: +36 1 44 33 200

Dr. Szabó Hajnalka

Neonatológusunk több mint húszéves tapasztalattal végzi koraszülöttek ellátását, kezelését, de különböző tüdőgyógyászati betegségek esetén akár 18 éves korig ellátja pácienseit. Köhögéssel, allergiás-asztmás tünetekkel, de akár egyéb, ritkábban előforduló tüdőbetegségek esetén is kereshetjük a rendelésen.

Rendelési ideje: keddenként 16.00-20.00
Bejelentkezés: +36 1 44 33 200

Újraindult rendelése miatt Dr. Szabó Hajnalka online távkonzultációs időpontja módosult, szerdánként 16.30-tól vehető igénybe.

Dr. Blatniczky László

A gyermekkori cukorbetegséggel, elhízással küzdő gyermekeket több évtizedes tapasztalattal kezeli az endokrinológus, aki a belső elválasztású mirigyek működési zavarainak kezelését is végzi. A serdülőkorral kapcsolatos hormonális problémákkal, növekedési gondokkal  is fordulhatunk az endokrinológushoz.

Rendelési ideje: keddenként 17.00-20.00
Bejelentkezés: +36 1 44 33 200

Dr. Blatniczky László távkonzultációs rendelése továbbra is elérhető csütörtökönként 16.30-20.00 között.

Svábhegyi Gyermekgyógyintézet

TETSZIK, MEGOSZTOM MÁSOKKAL IS!

 

Honlapunk cookie-kat használ a látogatói igény maximális kiszolgálása érdekében. Az oldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát ezen a webhelyen.
0

Kosár

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH