gyermek-gasztroenterológiai rendelés

Újraindul gyermek-gasztroenterológiai rendelésünk – új helyszínen!

A Svábhegyi Gyermekgyógyintézet gasztroenterológus, gyermekhepatológus szakorvosa, Dr. Dezsőfi Antal egyetemi docens május 11-től személyesen fogadja kis pácienseit – a megfelelő biztonsági óvintézkedések betartásával – új helyszínen.

Dr. Dezsőfi Antal ezentúl a cégcsoport nagyobb és modernebb épületében, a Váci út 37-ben, a Doktor24 CityZen jól felszerelt, gyermekbarát rendelőjében várja a pácienseket. BEJELENTKEZÉS OLDALUNKON közvetlenül itt. Az új helyszínen – csakúgy, mint ahogy a Svábhegyi Gyermekgyógyintézetben is megszokott – a kényelem mellett fokozott figyelmet kap a biztonság is: a rendszeres fertőtlenítés, szellőztetés és a megfelelő védőfelszerelés, valamint a páciensek közötti elegendő idő hagyása a minimálisra csökkenti a fertőzésveszélyt a koronavírus-járvány idején is.

Gyermek-gasztroenterológia

A gasztroenterológiai szakrendelésen a többi között olyan problémákra keresünk megoldást, mint a reflux, a gyermekkori hasfájás, étvágytalanság, gyakori bukás, súlyfejlődés elmaradása, ekcéma, gyermekkori májbetegségek, liszt- és laktózérzékenység, -intolerancia, gyulladásos bélbetegségek (például irritábilis bélszindróma, Crohn-betegség).

Dr. Dezsőfi Antal május 11-től hétfőnként 16.30-20.00 óráig tartja rendelését a Váci úti rendelőben, ettől az időponttól kezdve online rendelési ideje szerdánként 17-19 óra között vehető igénybe.

Telefonszámunk: +36 1 44 33 200

Doktor24 – Svábhegyi Gyermekgyógyintézet

TETSZIK, MEGOSZTOM MÁSOKKAL IS!

 

Honlapunk cookie-kat használ a látogatói igény maximális kiszolgálása érdekében. Az oldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát ezen a webhelyen.
0

Kosár

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH